Post by inphalanetemb on Feb 3, 2022 8:05:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ No Humanity - Найскладніша Гра ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ No Humanity - Найскладніша Гра IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше монет ▞▞▞
▞▞▞ No Humanity - Найскладніша Гра 2022 version ▞▞▞
Важко, але дещо весело, деякі речі є трохи сирими
ВІСНИК - Кафедра журналістики
Я розумію, що це має бути важко, але половину часу ти можеш робити що завгодно, незважаючи ні на що, перш ніж досягти позначки в 15 секунд, половину екрана закриває гігантська дитина/монстр тощо, і ти не можеш відійти, тому що лазери загнали тебе в коробку.
Гра захоплююча я зміг втриматися 31 секунду!
стільки реклами не можу відтворити навіть 15 секунд без перерви, як я можу вижити
Це дійсно весело та складно, але могло б бути краще
Це як... 10/10 Чесно кажучи, це справді важко, але ви трохи впораєтеся з цим. Це дійсно весело, а іноді й люта причина програшу занадто швидко, але це добре. Якщо ви, безперечно, заслуговує на 5 зірок готовий прийняти виклик
Крута гра)
Гарна гра швидко розвивається і дійсно непередбачувана
Я люблю ненавидіти цю гру! Це дійсно складно, а різні персонажі та фони виглядають чудово. Хоча моя єдина проблема полягає в тому, що деякі перешкоди несправедливі, це може бути пов’язано з тим, що я дуже невдаха😅
Чесно кажучи, це дуже гарна і весела гра. Це непросто, але грати, безсумнівно, дуже весело! Як кажуть деякі люди, деякі речі можуть вийти у вас, коли ви найменше цього очікуєте, але в цілому це дійсно весела гра!
Я маю на увазі, я думаю, що це важко, але це не весело, а керування погане
КВМ оцінив
Завжди поглинайте мої досягнення. Хоча не тільки ситуації виникають не тільки у вашій грі. Крім того, ви можете подумати, що це не важливо. Проте мене це дуже розчарувало.
Елементи керування приємні, і це важливо для цієї гри, але дизайн гри досить жахливий. Це дуже несправедливо, в чому суть справи, але несправедливість усе одно виглядає несправедливо, майже немає вказівок на те, що і коли з’явиться, а це означає, що я не можу зробити багато з точки зору стратегії. На додаток до всього, немає особливого стимулу грати в цю гру, це так само, як і будь-які інші міні-ігри в PlayStore. Від мене велике «мхе».
Дуже весела гра важка та складна для рольових гравців, не грайте це не ваша чашка чаю
Це весела концепція, але хваління «труднощами» трохи вводить в оману. Об’єкти випадковим чином заповнюють більшу частину екрана без жодних попереджень, тому це стає менше про вміння, а більше про удачу.
Чудова гра, щоб скоротити час або відкласти речі. Зрозуміти механіку та інше дуже просто, просто важко спуститися (навмисно). Хоча є кілька дрібних помилок і збоїв. Я думаю, було б добре, якби був спосіб потрапити до аркадної гри мертвих спрайтів з головного екрана. Крім того, в pvp іноді ви атакуєте супротивника або куля влучає його, і вони не вмирають. Нарешті, китайський Новий рік говорить, що це все ще рік щура.
НЛО перестає багато рухатися, а елементи керування дійсно не реагують. Гра може бути дуже цікавою, але в неї неможливо грати.
Норм ігра 👍👍👍
Олалалалалаллклу
Чудова гра, але я рекомендував 3 друзям і отримав винагороду за кожну. Ви можете виправити? Якщо проблема виправлена, змініть її на 5 зірок
Грати 10 секунд, дивитися 30 секунд. Не турбуйтеся про встановлення. Марна трата часу. Відповідь розробникам; Зрозуміло. Але не після кожної гри. Деякі ігри тривають 5-10 секунд. Дивитися 30-секундну рекламу після цього не має сенсу. Принаймні налаштуйте показ реклами після кожної хвилини гри
Досить добре. Дуже швидкі рівні спочатку, тому що ти завжди вмираєш
Гра хороша. Весело, захоплююче, але є один недолік. Оновлення. Кожного разу, коли розробники оновлюють гру, вони нерфують те, що вам подобається, повністю порушують ігрову механіку тощо. Деякі хороші, але це дуже обурює. А саме когтеточка. Вона постійно змінюється з кращою фізикою, що викликає обурення. Нещодавно вони зробили 6-зіркові капсули надзвичайно рідкісними в машині, що це відстойно для гравців у пізній ігре, які не хочуть викладати 30 баксів за 200 капсул.
Весело, але неможливо, лол
Так, гра важка, але вона також несправедлива, у вас все добре і незалежно від того, що програєте, але не зможете їй допомогти, гра дурна, весела концепція
Ця гра досить несправедлива, я розумію, що важкі ігри можуть бути дуже веселими, але ця гра не складна, вона несправедлива. Забагато атак, які не телеграфуються, я не можу ухилитися від атаки, яку я не бачу. Звичайно, я можу запам’ятати, які показники стосуються яких нападів, але я не можу легко запам’ятати, звідки вони беруться. Крім того, я не можу швидко повернутися до гри, як у Super Meat Boy.
Гра надто стимулює. Обов’язково вимкніть звук. В іншому випадку хороша казкова гра та вимкнення реклами без необхідності платити.
Чесно кажучи, дуже весела і складна гра. Мені подобається, що немає реклами, але лише за умови, що ви вирішите її дивитися. Насправді не платити за перемогу, але перегляд реклами вам допомагає. Проте, що мені не подобається, так це те, що деякі боси не мають попередження і просто з’являються випадково, або коли боси з’являються, є мільйон лазерів і куль, вижити яких майже неможливо. Але загалом це дуже весела гра
Тут можна cкачать гру Hardest Game Ever (Найскладніша гра) 2 на андроїд. ... після яких хочеться розбити смартфон · No Humanity - Сама Складна Гра · Dead
Важко
Геніальна захоплююча гра. Найкращий додаток, у який я грав за останні роки.
No Humanity - Найскладніша Гра – Додатки в Google Play
Дуже круто і ВАЖНО
Це, мабуть, найкритичніший огляд, який я коли-небудь зробив. Ця гра є найскладнішою, але в тому, що вона несправедлива і заснована на удачі. Мій найвищий результат — 26,06 секунди, і щоразу, коли мене вбивають, це тому, що я потрапляю в пастку купою куль і не можу втекти, або з ситуації, в якій я перебуваю, вийти неможливо. Це неважко, якщо ви використовуєте бонуси, які я вважаю дешевими у багатьох випадках. Можливо, найнудніша графіка. Розробник потребує покращення.