Post by inphalanetemb on Feb 3, 2022 8:17:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Šie puiši vienkārši uzskata, ka šī spēle ir dumbster.bet es neticu viņiem. Un, domājams, jums ir jāpievieno vairāk režīmu, jo es esmu izdarījis visas kartes un lengaues.
Jānovērš tās avārijas. Nācās atinstalēt spēli, pazaudēt visu aprīkojumu. Lai spēle joprojām neielādētos. Lieliska spēle citādi, ja tā darbojas. Neliels arī tāpēc, ka pēc ienākšanas spēlē uzreiz saņem 1 sitienu, lai noskatītos sludinājumu, lai atgrieztos, lai notiktu tas pats.
Samaksāta nauda par sludinājumu noņemšanu. Nauda pazudusi. Bet ne reklāmas. Nav arī platformas, kur sūdzēties. Slikta pieredze. Spēles ziņā ir jautri spēlēt
Es piešķiršu 5 zvaigznes, ja jūs kaujā piešķirsiet mums vairāk uzlabojumu, vairāk burvju burvestību, un arī tad, kad kaujā saņemu jauninājumu, tas bloķē manu redzi, tāpēc būtu labāk, ja tie būtu nedaudz caurredzami, mums ir jāiegūst iespēja lai pielāgotu to neredzamību. Un arī vajag vairāk līmeņu, ne tikai zelta, veidojiet dimanta, meistara, mistiskā, leģendārā, dieva līmeņus.
Tā ir patiešām lieliska spēle. Man patīk kombinācijas, kad jūs saskaitāt dažādus elementus. Tas darbojas nevainojami, bet, lūdzu, ļaujiet iegūt labas balvas nedaudz vieglāk. Un, ja varat, lūdzu, pievienojiet gaisu kā elementu. Es nevaru gaidīt, lai redzētu kombināciju
Jautra spēle, bet piespiedu reklāmas, pēc tam, kad tikko noskatījos dažas, iespējams, būs iemesls, kāpēc es diemžēl izdzēsu lietotni.
Lūdzu, es domāju, ka kameras skats var mainīties, bet tā nebija!
Tā ir jautra spēle un viss, bet reklāmas, vienkāršais fakts, ka nav īstu spēlētāju, un viņi reklamē spēļu balvas, kas ir pārsteidzoši izkrāpšana.
Man ļoti patīk spēle, ja pievienojat vēja enerģijas burvestības lietu😀🙂
Es maksāju par bezreklāmām (izņemot reklāmas, kuras izvēlaties skatīties, lai iegūtu atlīdzību/2. iespēju), un es joprojām saņemu reklāmas. Turklāt es samaksāju USD 0,99 par papildu dzīvi, kad biju skatuves pēdējā līmenī un nesaņēmu papildu dzīvi. Man vajag atmaksu par šo bs...varbūt tad mainīšu savu vērtējumu.
Šī spēle ir laba un izbaudi. Man patīk šo spēlēt.. un ceru, ka tas būs bezgalīgi daudz posmu
Šī spēle ir jautra, un problēma ir tāda, ka SPĒLE IR GODDAM SOOO HARD!!!!! Es cenšos, mēģinu un mēģinu, bet es nekad neesmu izturējis līmeņus, jūs pat nevarat atskaņot iepriekšējos līmeņus, kurus jau esat pabeidzis, es arī vēlos, lai jūs varētu izveidot un pielāgot savu atskaņotāju, un jūs pat nevarat redzēt drānas, kurās jūs iegūstat to, kas ir jēga izskatās tik forša, ja jūs pat neredzat to savā personāžā tik kaitinošu un ienaidnieku ir tik grūti nogalināt, es arī cerēju, ka būs vairāku spēlētāju spēle, kad es šo instalēju
Dažas prasmes ir tik nesabalansētas, ka es vēlētos tikties ar prasmju dizaineriem d. Dīleris. Ikviens, kam ir zināma garīga stabilitāte, varētu redzēt problēmu, acīmredzot, nevis dizainers. Turklāt spēle ir pilna ar hakeriem. Jo vairāk jūs virzāties uz augšu, jo vairāk jūs redzat hakerus. Esmu redzējis cilvēkus ar 5k ohhp pie sudraba 2. Vai tiešām patīk?
Jūs nepazīstat bailes, kamēr jūs nedzenā nemirstīga būtne, kas, pieskaroties jums, rada 500 postījumu un iet 3 reizes par parasto ātrumu.
Labākā spēle, kas jebkad ir spēlēta gan bezsaistē, gan tiešsaistē, lūdzu, izmēģiniet to
Es piešķiru vienu zvaigznīti, jo kursorsvira liek man spēlēt lēni, tāpēc es to izdzēsu un lejupielādēju vēlreiz, bet tomēr tas nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to
Spēle ir laba, bet tajā ir pārāk daudz reklāmu. Es zinu, ka jūs ar to nopelnāt naudu, bet ne tik daudz. Es vēlos redzēt reklāmu, lai nopelnītu dubultu atlīdzību vai monētas, taču ne katru reizi, kad nomirstu un tiek parādīta reklāma, kuru nevaru izvēlēties.
Magica.io.
Liela samaksa, lai laimētu ethier maksā 1 lelle par 10 izlozēm pat ne vienmēr ir jauns varonis, es drīzāk pievienoju
OMG, kāpēc es nevaru iziet cauri 3. līmeņa tartusam vai citam citam, daudzi no viņiem ir zēni vai AI, bet tomēr tas esmu es vai spēle. Es grasījos iziet 3. posmu, bet parādījās reklāma, un es zaudēju, oho... Paldies.
Pārāk daudz reklāmu un tas ļoti traucē
Lieliska spēle, kauns par izstrādātājiem. Es saprotu, ka jums ir nepieciešams pelnīt naudu, bet tās reklāmas ir vienkārši nepanesamas.
Sākumā bija jautri, bet jo augstāks līmenis kļūst, jo smieklīgāk tas kļūst. Jūs esat saderīgs ar robotiem, kuri mērķē ārpus ekrāna, nemaz nerunājot par to, ka viņiem ir vairāk nekā 3000 dzīvību, bet jūs, visticamāk, ar 350–500, tāpēc jūs vienmēr esat nošauts, kamēr ir nepieciešami 4 sitieni, lai tos nogalinātu. Un viņi visi ir vērsti uz jums.
Tā bija patiešām laba spēle ar lielu potenciālu, taču jūs sasniedzat apgabalus, kur tas ir tikai tiešs maksāšanas mūris, nav iespējas uzvarēt, ja jums ir 350 ZS pret cilvēkiem ar krietni vairāk nekā 2k, tas ir kaut kāds bullis. Nav iespējams redzēt, ko pareizrakstības kombinācijas veido, un spēle vienkārši izkrīt. Ja jums bija iespēja iegūt labākas atlīdzības, ja jums nebija citas izvēles kā atvērt savu maku, jums ir kaut kas labs
sitemap-products_26.xml - M79
No manis tika iekasēta maksa 5 reizes par VIP atlīdzību atbloķēšanu. Tiks noteikts augstāks rādītājs, kad tas tiks fiksēts
Es ienīstu šo! Un izlabojiet šo pirmo, ja zaudējat, nokļūstat pašā pirmajā vietā!! Tas ir ļoti ļoti kaitinoši! 2. no visiem tur ir tik daudz piebilst, piemēram, ja jūs nomira ir ekrāns, un tur būs pop up pievienot! Tāpēc katrs, ko es zaudēju vai uzvaru, ir arī ļoti kaitinoša, bet es ienīstu 3. no visiem, kāpēc cilvēki vai roboti ir tik spēcīgi? Kā es!? Broim ir 15. līmenis, un viņi ir tik labi, lūdzu, izlabojiet to, es viņus ienīstu
Tā ir laba spēle ūdens un zeme ir op it līknes, bet tiešām laba spēle bez problēmām
Pēc kāda laika tas kļūst ļoti garlaicīgi, un laba pārnesuma nolaišana ir pārāk sarežģīta, turklāt būtu jauki, ja tie pievienotu vairāk elementu, lai izveidotu vairāk kombināciju.
šī spēle ir pārsteidzoša! tagad tam ir jauns atjauninājums! (ja jums nepatīk šī spēle reklāmu dēļ, spēlējiet bezsaistē lol)
Bro, puiši, JA VIENKĀRŠI VĒLATIES NEKĀDĀS REKLĀMAS, varbūt pamēģiniet izslēgt savu wifi?
Es nopirku reklāmas atspējošanas un nožēloju par to. Zelta līgā NPC ir NESNIEDZAMA! Sākumā es domāju, ka tā ir tiešsaistes vairāku spēlētāju spēle, bet šķiet, ka tā nav.
Tas ir vidēji. Spēle pati par sevi ir jautra, taču tajā ir atkārtotas būves ar nelielu veiksmi, izmantojot priekšrocības. Ir neticami maksāts, lai uzvarētu līdz tādam līmenim, ka esmu pieskaņots spēlēm ar +5 000 veselības personām, ja man pašam ir 500 veselību. Acīmredzot es spēlēju pietiekami labi, lai man būtu handikaps. Man nav, spēle ir tikai zivju aizsardzība mucas spēlētājiem. Jautra spēle tomēr. 3 zvaigznes
Lieliska spēles ideja, burvīga. Gandrīz ideāls. Spēlēšanas laiks ilga tikai divas stundas. Viena zvaigzne tomēr? Esmu pārliecināts, ka jūs visi, un izstrādātājiem noteikti jābrīnās, kāpēc. Nu, tie divi patiešām vienkārši vārdi. "MAKSAS SIENA". Spēle patiešām ir vērsta uz taustiņiem, lādēm un spēles valūtu. Tas atalgo ļoti maz, un, ja vēlaties virzīties uz priekšu, ir nepieciešams absorbējošs laiks, enerģija un JŪSU GRŪTI NOPELNĪTĀ NAUDA.
Ai ir pārņemti. Lielāks diapazons. Ideāls mērķis. Vairāk bojājumu. Vairāk veselības. Pirmajā vilnī dažiem pat izdodas nekavējoties jaunināt uz atribūtu. Tas ir izklaidējoši un ļoti jauki spēlēt bezsaistē. Noteikti vajadzētu no jauna līdzsvarot ai. Papildus. Šķiet, ka ai ir paaugstināta agresivitāte pret spēlētāju. Var pilnībā beigt visu jūsu spēli tikai ar vienu sitienu.
Es piešķiru tai 3 zvaigznes, jo šī nav tiešsaistes spēle. Visi ienaidnieki ir tikai roboti. Un jūs sakāt, ka varat spēlēt tiešsaistē un bezsaistē, es domāju, ka jūs kļūdāties, jo visi spēlētāji, izņemot jūs, ir roboti. Lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu aizstāt savus vērtējumus
Tas ir jautri, jums tas ir jāizmēģina
Patiesībā tas ir pārāk intensīvs, un, lūdzu, pievienojiet tēmēšanas sistēmu šaušanas pogai, kā arī izvairieties no AI agresijas, jo katru reizi, kad es spēlēju, mani gaida tikai robotu pūlis, kā arī, lūdzu, novietojiet robotus tālāk no nārsta un vairākām problēmām utt.
Vienam ir nepieciešams pārāk daudz laika, lai instalētu divus, tur ir daudz reklāmu, trīs ir problēma ar kursorsviru. Bet dažreiz tā ir laba spēle, tāpēc es piešķiru tai divas zvaigznes.
Jūs varat laimēt, tikai skatoties reklāmas vai pērkot spēles, kas patiešām ir stulbi, netērējiet savu laiku
Matchmaking nav balstīta uz ranga vai rakstura līmeni. Ja vien neiegādāsieties preces, jūs tiksiet iznīcināts.
Man patīk skatīties, kā šī spēle attīstās. Man patīk i o spēles, bet šī ir mana mīļākā. Viņi turpina augšupielādēt jaunus stilus un kartes, bet es vēlos, lai viņi pievienotu jaunu vai 2 elementu. Tagad esmu izveidojis katru kombināciju dažas reizes un vēlos vēl kādu
Boti ir tik pārslogoti, kad sākat darbu vai jebkur citur, un jūs nekad nesaņemat laupījumu
Spēli vienkārši ir pārāk grūti spēlēt. Es iemetīšu 20 nogalināšanas spēles un pēc tam nomiršu, un varbūt par 30 XP jūs varat darīt tik labi un pēc tam tikt iznīcināti. Spēlējiet to, lai redzētu, ko es domāju, un jūs, visticamāk, to izdzēsīsit, ja vien jums nepatīk reklāmas un nepārspējami līmeņi.
Spēle bija laba, bet es ienīstu reklāmas pirms katras arēnas sākuma. Bieži vien tas liek man atsākt līmeni no sākuma. Arī es bieži nevarēju aizvērt reklāmas.
Šī spēle ir ļoti jautra, lai nemelotu, tā ir jautri un viss, bet man nepatīk reklāmas, kas tiek rādītas katru reizi, kad es to spēlēju, bet šī spēle ir ļoti jautra, kad tev ir garlaicīgi 😁
BR, KO TU TU ROMĀ? Šai spēlei nav reklāmu, tā ir tik forši, LEJUPIELĀDĒJIET ŠO TAGAD, TIK BEZMAKSAS GOOGLE PLAY VEIKALĀ, LEJUPIELĀDĒJIET TO TAGAD UN DROŠIET. Es teicu, ka tajā nav reklāmu!! Es spēlēju šo spēli daudz uzdevumu, un man patīk šī spēle, es domāju, ka man tā patīk un patīk, es to uzspiežu, man patīk, un man patīk šī spēle, es gribu, lai šī būtu BEZMAKSAS šīs spēles tekstu rakstītājs, jūs faktiski varat to spēlēt ar tālruni vai tapet!!!!