Post by inphalanetemb on Feb 3, 2022 8:23:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kristali kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Oyun internet olmadan oynanmıyor ama bissürü silah var az yer var az tavuk karekter var Figürler çok pahalı.
Ev yapmak için bir şeyler ver Kum kutusu vermişsin ama verdiğin gibi yeterli değil Yiyecek ama böyle yiyemiyoruz eğer büyük bir ev yaparsak inşa etmek için daha fazla kapasite ver ama bazı şeylerden sonra alıyoruz bazı şeyler gitti o yüzden sınırsız ver sandbox'a verdiğin kapasite daha fazla insan var ve hiçbir şey inşa edemeyeceğimiz daha fazla şey var ve bir sorun daha, sandbox'a inşa edip kurtardık ama 2 gün sonra kayıtlı oyunumuz herkese açık hale geldi. bu şeyi düzelt 5 yıldız vereceğim
Bugün benim yıldızım 2 neden ilk sen dinliyorsun neden her gün bu tavuk tabancasını güncelle beni ana ekrandan kovsun Bu tavuk tabancasını güncellemeyi sevmiyorum şimdi oynamayı bıraktım üzgünüm
Bu oyun özelleştirilebilir olsaydı (ateş düğmesi, atlama düğmesi vb.) 5 yıldız verebilirdim ⭐⭐⭐⭐⭐. Düğme ayarlarımı/düzenimi değiştirmek istiyorum.
DÜNYANIN EN KÖTÜ OYUNU BİR HELİKOPTER KENDİNDEN HAREKET ETTİĞİ BİR ŞEYE DÖNDÜĞÜNDE VE O ÇEVRİMİÇİ ŞEYİ KALDIRDIĞINDA, ANLADIĞINIZ TÜM BU HATALARI KALDIRMAZSANIZ BUNU RAPOR EDECEĞİM??!!?
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum, oyunu açıyorum ve siyah bir ekran yalnızca şunu gösteriyor, Birlik simgesi veya herhangi bir manzara yok, yalnızca siyah ve yanıt vermiyor lütfen bana yardım edin ve 5 yıldız vereceğim.
Bazı insanlar oyunları hackler
İyi oyun. Sadece eğlenmek ve/veya yalnız kalmak istediğinizde geceleri oynamak harika. Yeni modlara giriş, oyunun daha da geniş bir kitleye ulaşma potansiyeline sahip olmasını sağladı. Arkadaşlarınızın katılabilmesi için sunucular oluşturmanıza ve adlandırmanıza izin vermesi dahicedir.
Bu oyun harika ama bazı en yeni nadir arabaları ekleyebilir misin teşekkür ederim
Oyun müg yorumlara
Kick player hakkında bilgi verilmemektedir.
oyun çok güzel ama bazı adamlar hile olabiliyo
Oyunu indiriyorum ama mb'si 150'nin üzerine çıkmıyor indiremiyorum oyunu indiremiyorum lütfen bir şeyler yapın
huawei p30 pro'da oynamak ve çok gecikmeli, oynanamaz
Cikcik yumurtam slca türüzanda gel mak
Çok güzel bir oyun 1 yıldır oynuyorum ama bu oyuna 4 yıldız verdim çünkü bloklar menüsünden camra'yı açtığımda camra çalışmıyor camra'da sadece pembe ekranı gösteriyor
oyun coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel
Bu güncelleme, bu piliç tabancası 2'de özel bir güncellemeye sahiptir.
2 puan kırmanın çok
Uygulamada ekran bozuluyor
Oyun çok güzel ama eksikleri var mesa ana ekran yok silahların bazı çok pahalı ama doldurmanızı tavsiye ederim ve güncellemeler sıklarına gidişi iyi olur olur Türk server'ı haritalarda bug office 2 de portalı yukarıya çıkacaksanız hata oluyor genellikle bu düzeltmenin. Yukarıya çıksın diye rastgele (dirdxkctxtidirxitxtcyxtcoyxcyocgoycyoftidofoydi5d5dtfyodyofyfyofkctkdtiditdtidtidtdtdtidtidtxktxktcktxuttisurdtisykktdtistidu4d5idktdtidtidtxktxktcktxuttisurdtisykktdtistidu4d5idktdtistidu4d5idk
hızlı yükle
İndirmek için çok uzun olmasından nefret ediyorum, ayrıca belki biz de 10v10 olabileceğini biliyoruz, belki iyi şeyler bilirsin?
lütfen siren kafasını ekleyin zombi dalgasına bir kaçış kamyonu ekleyin ples tüm HACKER'ları yasaklayın ples yeni uygulamada des 5 yıldız veriyorum hey şimdi 1 yıldız veriyorum çünkü sizden nefret ediyorum bilgisayar korsanlarını yasaklamadınız sizden nefret ediyorum chaloapp Senden nefret ediyorum jas oyunu güncelle çarşamba yeni görünüm ve aptallaştığın araba Senden nefret ediyorum şimdi hileleri kaldır
Bence güzel bir oyun 4 yıldızı haketer
Squid Game modu gelmeyecek;(
Tek kelimeyle iğrenç
Oyunu özel kılmak için eklemek istediklerim: Ayakkabılar Supersonic çizmeler, araba Hyper GT, kuyruklar Elektrikli kuyruklar ve deriler Electro Chicken teşekkürler ve böyle devam edin!
Bu oyuna ağaç yıldızı veriyorum bc oyunda arkadaşlarımla nasıl tanışacağımı bilmiyorum? Ama yine de bu uygulamayı seviyorum
Abi oyun kötü ramdom
Oyunda bütün arabaların renklerini değiştirelim ve bide silahlarımızı atamak istiyorum
Ylsygffhg ve mi var ve gecelik sabahlık pijamalar ücretsiz kargo
Güzel ve harika bir uygulama ama keşke bir arkadaş listesi ekleyebilseydin çünkü tanıştığım bazı dost canlısı insanlar var, bu yüzden ayrıldığımda onlara tekrar katılamayacağım
Maç yapma 30 seviyede çok uzun sürdü, ayrıca çok fazla beceri yok ve meta istismarcıları var
kontroller gerçekten zorlaştırıyor
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü elitesquad'da çok fazla canavar var😤 lütfen elitesquad'ı güncelleyin ve size 5 yıldız veriyorum
Neden öyle, çevrimdışı oyunumu kaydettiğimde geri gelip oynayamıyorum. Son zamanlarda kaydettiğimi bulamıyorum, bu yüzden her zaman çevrimdışına yeniden başlıyorum.
Oyunda kontroller bozuldu, hiç nişan almıyor